Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer, wij horen dan ook graag wat wij zouden kunnen doen om je tevreden te stellen. 

Je kunt je bestelling tot 30 dagen retourneren. De retourkosten zijn deels voor de klant en kan worden betaald bij het aanmaken van een retourlabel. Er zijn meerdere retouropties beschikbaar met een prijs vanaf €3,97 / €4,97. Wij zorgen ervoor dat het betaalde bedrag van je bestelling binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Indien je jouw product wilt ruilen dan is retourneren gratis. Je ontvangt dan een coupon code ter waarde van jouw aankoopbedrag en deze kun je op onze website gebruiken om een nieuwe bestelling te plaatsen.

 

EENVOUDIG RETOURNEREN IN 3 SIMPELE STAPPEN:

Stap 1Vraag een retourlabel aan.
Je kunt via onderstaande link een retourlabel aanvragen en daarbij aangeven wat de reden ervan is. Vervolgens kun je een retourlabel downloaden na betaling van de retourkosten. Bij bepaalde redenen moeten wij de retour eerst goedkeuren voordat je het retourlabel kunt downloaden.

Retourlabel aanvragen

Stap 2: Stuur je bestelling op.
Stuur de artikelen op naar het adres op het retourlabel.

Stap 3: Ontvang het verschuldigde bedrag op je bankrekening.
Zodra wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen weer op je bankrekening staat.

 

 

Indien je een vraag hebt over het retourproces kun je een mail sturen naar info@vilix.nl of het contactformulier invullen.