VOOR IEDEREEN 💛

In 2020 is VILIX THE LABEL ontstaan met als doel om handige tassen te ontwerpen die volledig veganistisch zijn maar vooral ook toegankelijk voor iedereen. Oftewel stijlvolle, kleurrijke en functionele tassen die voor iedereen betaalbaar zijn. Want samen staan we sterker!

TEGEN DIERENLEED

Wij zijn grote voorstanders van dierenrechten en vinden dat het welzijn van dieren een belangrijk onderdeel is van onze ethische verantwoordelijkheid, zowel als individu als merk. Daarom zijn al onze tassen en bag straps veganistisch.

MET RESPECT VOOR ONZE PLANEET

Naast het gebruik van diervriendelijke materialen produceren we onze tassen en bag straps enkel met materialen die 100% gerecycled zijn.

Voor de voering gebruiken wij 100% gerecyclede PET-flessen en voor het "Vegan leer" gebruiken we gerecycled microvezel wat het beste alternatief is op de markt ter vervanging van echt leer. Hiermee willen we een zo hoog mogelijke kwaliteit aanbieden om ervoor te zorgen dat onze tassen niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook lang meegaan.

DANK JE VOOR JE STEUN OP ONZE VOORTDURENDE REIS NAAR MEER DUURZAME EN TOEGANKELIJKE MODE VOOR IEDEREEN!

We zijn er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld en hopen dat jullie net zo trots zijn als jullie je tasje dragen! Want het is dankzij jouw steun!