Chic of flamboyant? Dit zijn de 5 kleding stijlen van 2024

2024 is al in volle gang, en wat een spectaculair jaar belooft het te worden op het gebied van damesmode in ons kikkerlandje. Van doorschijnende dromen tot zomers zwart, de catwalks geven ons een voorproefje van een diverse modewereld die schreeuwt om persoonlijkheid en flair. En voor diegenen onder ons die graag hun essentials dichtbij houden, geen zorgen! Ik neem je mee langs de top 5 kledingstijlen van 2024 en hoe je dat chique tasje kunt dragen met elke look.

Luchtige illusies in wit

Zeg hallo tegen de doorschijnende witte jurk! Een stijl die de lente/zomer van 2024 domineert en ons doet verlangen naar zonlicht en vrijheid. Deze jurken variëren van subtiel doorschijnend tot bijna onthullend, maar altijd met klasse. Perfect voor die zwoele zomeravonden. 

  • Lichtgewicht materialen: Zachte, ademende stoffen zoals fijne katoen, zijde, en chiffon zorgen voor een zwevend effect en comfort.
  • Variërende transparantie: Van subtiel doorschijnend tot bijna doorzichtig, ontwerpers experimenteren met hoeveel huid getoond wordt, altijd met een verfijnde touch.
  • Speels met laagjes: Gelaagdheid speelt een grote rol in deze trend, waarbij meerdere doorschijnende lagen over elkaar heen een dynamisch, diepgaand visueel effect creëren.

En je telefoontasje? Kies voor een minimalistisch wit model dat naadloos  aansluit bij de lichtheid van je outfit. Een onopvallend tasje die je look helemaal af maakt.

Vilix Zwart Mode Trend Telefoontasje 

Mysterieus zomers zwart

Tegenovergesteld aan de lichtvoetigheid van wit, maakt zomers zwart een krachtige entree. Denk aan tule omhulde silhouetten en lichte stoffen die de nacht omarmen. Voor deze donkere maar betoverende outfits biedt een zwart lederen telefoontasje met subtiele zilveren details een mooie balans. Een vleugje mysterie, terwijl je al je essentials bij de hand houdt.

  • Lichte en luchtige stoffen: Zelfs in zwart zorgen materialen zoals linnen, katoen en gaas ervoor dat de outfits ademend en geschikt zijn voor de zomer.
  • Gestructureerde silhouetten: Zomers zwart omvat ook gestructureerde silhouetten die een sterk, zelfverzekerd statement maken.
  • Detailwerk: Of het nu gaat om interessante snitten, asymmetrische lijnen of ingewikkeld borduurwerk, details geven deze trend een unieke twist.

Zorg ervoor dat je deze zomer klaar bent voor het festivalseizoen. Met je zwarte outfit, je vriendinnen clubje en  je festivaltasje, ga je stijlvol en handig op stap. 

Vilix Opengewerkte Mode Trend Telefoontasje

Creatief met opengewerkte materialen

De opengewerkte trend is niet alleen een lust voor het oog maar ook heerlijk koel tijdens de warmere dagen. Of je nu gaat voor een outfit met kunstige uitsnijdingen of een met pompons versierd gaas, een kleurrijk tasje kan hier een speels contrast bieden. Kies voor een heldere kleur die een van de minder dominante kleuren in je outfit naar voren haalt, of ga voor een contrasterende pasteltint voor die extra pop.

  • Uitsnijdingen en gaas: Van fijne laseruitsnijdingen tot handgemaakt haakwerk, deze stukken spelen met zichtbaarheid en bieden tegelijkertijd verkoeling in warm weer.
  • Veelzijdigheid in gebruik: Opengewerkte materialen vinden hun weg in alles, van strandkleding tot avondkleding, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke gelegenheid.
  • Focus op textuur: De textuur die door deze technieken wordt gecreëerd, voegt een rijke diepte toe aan elke outfit, waarbij het visuele en tactiele genot hand in hand gaan.

Vilix Kantoor Chic Outfit Telefoontasje Modetrend

Bold femininity

De trend van "Bold Femininity" viert sterke vrouwelijke esthetiek door middel van krachtige silhouetten, levendige kleuren, en gedurfde prints. Deze trend moedigt het dragen van kleding aan die zelfvertrouwen uitstraalt en de vormen van het vrouwelijk lichaam op een flatterende en krachtige manier benadrukt. Voorbeelden van kledingstukken binnen deze trend zijn:

  • Statement blazers: Gestructureerde jassen met opvallende schouders of in het oog springende kleuren en patronen.
  • Hoge taillebroeken: Brengt een silhouet dat het figuur verlengt en accentueert, vaak gecombineerd met een riem om de taille te benadrukken.
  • Gedurfde patronen en prints: Alles van dierenprints tot abstracte en geometrische patronen, gebruikt om een statement te maken en individualiteit uit te drukken.

Een klein tasje voor je telefoon en portemonnee die op een elegante en stijlvolle manier laten zien dat jij de baas bent. Of je nu naar een vergadering gaat, of even snel met de meiden gaat lunchen, een Olivia telefoontasje is je handige metgezel in je volgende avontuur.  

Vilix Sustainable Luxury Mode Trend Telefoontasje

Sustainable Luxury

"Sustainable Luxury" concentreert zich op de integratie van luxe en duurzaamheid, met een focus op kwaliteit, ethische productie, en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Deze trend weerspiegelt een groeiend bewustzijn onder consumenten en ontwerpers over de impact van mode op het milieu. Voorbeelden van kenmerken van deze trend zijn:

  • Eco-vriendelijke materialen: Gebruik van gerecyclede stoffen, organisch katoen, en andere duurzame materialen.
  • Ambacht en kwaliteit: Een nadruk op handgemaakte details, vakmanschap, en tijdloze ontwerpen die niet onderhevig zijn aan de snelle mode cyclus.
  • Transparante productie: Merken die open zijn over hun productieprocessen en zich inzetten voor eerlijke arbeidsomstandigheden.

Kies het juiste tasje bij deze trends

Het dragen van een telefoontasje met portemonnee in je dagelijkse outfits kan het verschil maken tussen een goede en een geweldige look. Hier zijn enkele tips om dit veelzijdige accessoire moeiteloos in elke stijl op te nemen:

Kies de Juiste Kleur

  • Neutrale tinten voor flexibiliteit: Een telefoontasje in zwart, wit, of beige kan praktisch met elke outfit worden gecombineerd. Perfect voor die dagen waarop je snel de deur uit moet.
  • Opvallende kleuren voor een statement: Een telefoontasje in een heldere of onverwachte kleur kan dienen als het middelpunt van je outfit. Ideaal om een eenvoudige look net dat beetje extra flair te geven.

Textuur en Materiaal Doen ertoe

  • Leer voor luxe: Een lederen telefoontasje straalt onmiddellijk luxe en kwaliteit uit. Geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden.
  • Stoffen en patronen voor plezier: Een telefoontasje met een uniek patroon of gemaakt van een interessante stof kan een speelse touch toevoegen aan je outfit. Perfect voor casual uitjes of wanneer je je speelse kant wilt laten zien.

Functionaliteit ontmoet fashion

Een telefoontasje is ongelooflijk praktisch. Kies voor een model met voldoende ruimte voor je telefoon, sleutels, en een paar essentiële items, zodat je alles bij de hand hebt zonder in te leveren op stijl. De juiste balans vinden tussen esthetiek en functionaliteit is de sleutel tot het naadloos integreren van het kleine tasje voor je telefoon en portemonnee in je garderobe.

Terwijl we door 2024 navigeren, met zijn frisse kleuren en aandacht voor duurzaamheid en vintage revivals, bieden deze trends volop kansen om je persoonlijke stijl uit te drukken. Of je nu valt voor de lichte elegantie van doorschijnende stoffen, de diepte van zomers zwart, de innovatie van opengewerkte materialen, de vernieuwde zakelijkheid of de ongebreidelde allure; je telefoontasje staat klaar om elke look af te maken. Het jaar 2024 is jouw canvas - tijd om je garderobe te schilderen met de kleuren van jouw unieke stijl!

BEKIJK TASJES

DON'T CRY, BUY A BAG & GET OVER IT.

Vilix The Label