Bestelling en Levering

 > Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Heb je op maandag t/m donderdag voor 22:00 uur besteld dan zal je bestelling de volgende dag worden geleverd in Nederland. Woon je in België dan duurt het 2 werkdagen voordat je jouw bestelling zal ontvangen. Bestel je op vrijdag of zaterdag voor 18:00 uur dan zal je bestelling maandag in Nederland geleverd worden en in België op woensdag. Doe je op zondag een aankoop dan zal je die bestelling dinsdag thuis ontvangen.

 > De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?!

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling nakijken in de ontvangen mail met de track & trace.

Heb je 2 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Dan zullen wij contact opnemen met de vervoerder om zo snel mogelijk het probleem op te lossen.

 > Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.


Ruilen en Retourneren

 > Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik deze retourneren?

Ja, je kunt iedere bestelling binnen 30 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden.

 > Ik wil een artikel retourneren, Wat moet ik doen?

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

De retourkosten zijn altijd voor de klant en bedragen €4,-.  Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat wij het aankoopbedrag min de retourkosten binnen 10 werkdagen terugstorten op de rekening waarmee betaald is.

Neem contact op met onze klantenservice en ontvang het retourlabel en het retourformulier.

Track & Trace

 > Waar vind ik mijn Track en Trace code?

In de door jouw ontvangen verzendbevestiging mail kun je jouw Track & Trace code vinden en je bestelling volgen.